Hoii!! 

 

Ik ben Kim de eigenaar van kralentijd! In zit stukje ga ik wat dingen vertellen over mijzelf, mijn bedrijf en hoe ik begonnen ben!  

 

 

Ik ben Kim 13 jaar oud en ik zit in de 2de klas! 

Ik heb 1 hond Pelousa en 2 hamsters Kiwi en Mango! 

Ik hou heel erg van dieren en ik zit ook op een middelbare school waar je van alles leert over dieren, planten en bloemschikken! 

 

 

Hoe mijn bedrijf ontstaan is: 

Ik begon in november 2020 met macrame armbandjes te verkopen maar niemand kocht iets (achteraf gezien had ik dat wel kunnen verwachten) daarna ben ik een paar kralen gaan inkopen, dik zwart koort, katsuki kralen etc. Ik merkte dat ik kralen heel leuk vond dus ik ben wat meer gaan inkopen en ben steeds meer gegroeid en het liep steeds beter! In juni 2021 ben ik verhuisd waardoor kralentijd 2/3 maanden dicht is geweest wat mij veel actieve volgers en klanten heeft gekost. In november 2021 heb ik besloten om te stoppen met kralentijd, ik vond het niet meer leuk, ik had geen bestellingen meer, gaf mijn geld er aan uit en kreeg weinig terug, en ik vond het gewoon een beetje saai worden. 

In juli 2022 miste ik best wel iets in mijn leven waar ik me op kon focussen en ik wou weer een soort doel, en ik miste kralentijd best wel, dus heb ik besloten weer te starten met kralentijd, nu op dit moment (sep '22) heb ik nog niet zo veel bestellingen en actieve volgers, want eigenlijk begint alles gewoon weer opnieuw maar ik heb gewoon nog wel een paar contacten. Op 19 aug opende ik weer een website! 

Als je nog vragen hebt kan je ze altijd stellen via mijn instagram @kralentijd